Hallo, ik ben Ingrid van Lenthe – Broekroelofs, Medisch pedicure. Ik ben breed opgeleid en behandel de meer complexe voetproblemen. Mijn behandelingen zijn gericht op gezondheid en een pure, natuurlijke uitstraling. U vindt bij mij dus geen cosmetische voetzorg of wellness. Hiervoor verwijs ik graag naar collega pedicures in de regio, die u vindt op www.vechtdalpedicures.nl

Na een arbeidsverleden in o.a. psychiatrische zorg en diverse grafische bedrijven heb ik me laten omscholen tot pedicure. Toen is mijn praktijk, Voetier Hardenberg, geregistreerd. Een paar jaar later behaalde ik het diploma Medisch pedicure. Sinds 2016 ben ik geregistreerd bij het Kwaliteitsregister ProCert en volg ik zeer regelmatig nascholing om geregistreerd en helemaal up-to-date te blijven.

Wat ik voor u kan betekenen ?
  • Medische voetzorg bij allerlei aandoeningen, zoals diabetes, reuma, hart- en vaatziekten, nierziekten, neurologische aandoeningen, spier en gewrichtsaandoeningen etc…. Met name belangrijk om het voorkomen van (meer) ernstige voetklachten.
    • Zoals behandelen van verdikt eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, schimmelnagels, pijnlijke voeten/tenen, verdikte en kalknagels…
  • Hierbij hoort gedegen advies op maat over voetzorg, sokken en schoeisel
  • Er wordt alleen gewerkt op afspraak
De Praktijkruimte
LOC+ gebouw, Parkweg zijde

Sinds 2019 is de praktijk van medisch pedicure Voetier onderdeel van het Zorg en Welzijn plein in het gebouw van de LOC+ Parkweg 1a in Hardenberg.

Ik werk van maandag tot vrijdag UITSLUITEND op afspraak.

LET OP: Neem de ingang aan de Parkweg

Het LOC+ gebouw heeft 2 ingangen. Het Zorg en Welzijn plein zit aan de kant van de Parkweg en de parkeergarage. Deur 3. Neem daarom NIET de ingang aan de kant van de bibliotheek.

Via de ingang aan de Parkweg! komt u met de trap of lift naar Verdieping O, waar het plein is. (volg evt de bordjes GGD) Praktijk Voetier bevindt zich aan de linkerkant. De wachtruimte waar u plaatsneemt is gezamenlijk en er staat voor de liefhebber een koffie en thee automaat. De ruimte is toegankelijk voor minder validen.

Routebeschrijving

Met de auto
De Parkweg is met de auto te bereiken via de Nijenstede en de Gramsbergerweg. Direct naast het LOC+ is de ingang naar de parkeergarage.
De parkeergarage bevindt zich onder het LOC+. Parkeer zo dicht mogelijk bij de ingang. Ga via de uitgang Parkweg (deur 3) met de lift of de trap naar verdieping O. Het is betaald parkeren in de parkeergarage.

Met de bus
Vlak voor de ingang van Parkweg 1 (Werkplein) is een bushalte (Parkweg 57). Deze is bereikbaar met de bussen 598 en 599.

Te voet
U bereikt Pedicurepraktijk Voetier via de ingang van de Parkweg (! naast de inrit van de parkeergarage). Niet de ingang naar de bibliotheek, maar de ingang van het Zorg en Welzijn plein. U kunt naar verdieping O met de trap of de lift.

Met de fiets
Direct naast de ingang is een fietsenstalling. Aan de achterkant van het gebouw LOC+ bevindt zich een fietsenkelder.
Hiervandaan kunt u via de parkeergarage naar de uitgang Parkweg lopen (Deur 3). Neem daar de trap of lift naar verdieping O.

Heeft u vragen?

Bel, app of mail gerust voor vrijblijvende informatie.

Gezamenlijke wachtruimte