Per 1 januari 2019 is de praktijkruimte van medisch pedicure Voetier onderdeel van het Zorg en Welzijn plein in het gebouw van de LOC+ Parkweg 1-7 in Hardenberg.

Ik zal hier van maandag tot en met vrijdag aanwezig zijn. Tussendoor werk ik ook ambulant bij u thuis of op locatie. Ik werk ook hier uitsluitend op afspraak.

Er zijn allerlei zorgondernemers gevestigd die samen de zorg dragen voor de gezondheid en welzijn van kinderen en volwassenen. U vindt er zorgondernemers zoals, voedingsdeskundigen, opvoedingsondersteuning, mentale en psychische ondersteuning, beweging en sport, vitaliteit.

Er zijn samenwerkingen op het gebied van preventieve zorg. De gezamenlijke visie en missie is: het bevorderen van positieve gezondheid ter stimulering van vitaal leven.

LET OP: Neem de ingang aan de Parkweg

Het LOC+ gebouw heeft 2 ingangen. Het Zorg en Welzijn plein zit aan de kant van de Parkweg en de parkeergarage. Neem daarom niet de ingang aan de kant van de bibliotheek.

Via de ingang aan de Parkweg! komt u met de trap of lift naar Verdieping O, waar het plein is. Praktijk Voetier bevindt zich aan de linkerkant. De wachtruimte waar u plaatsneemt is gezamenlijk en er staat voor de liefhebber een koffie en thee automaat. De ruimte is goed toegankelijk voor minder validen. Als u vragen heeft kunt u terecht bij de balie van het plein.

Routebeschrijving

Met de auto
De Parkweg is met de auto te bereiken via de Nijenstede en de Gramsbergerweg. Direct naast het LOC+ is de ingang naar de parkeergarage.
De parkeergarage bevindt zich onder het LOC+. Parkeer zo dicht mogelijk bij de ingang. Ga via de uitgang Parkweg (de naam staat op de groene muur) met de lift of de trap naar verdieping O. Parkeren in de parkeergarage kost €1.05 cent per uur.

Met de bus
Vlak voor de ingang van Parkweg 1 (Werkplein) is een bushalte (Parkweg 57). Deze is bereikbaar met de bussen 598 en 599.

Te voet
U bereikt Pedicure praktijk Voetier via de ingang van de Parkweg (! naast de inrit van de parkeergarage). Niet de ingang naar de bibliotheek, maar de ingang van het Zorg en Welzijn plein. U kunt naar verdieping O met de trap of de lift.

Met de fiets
Direct naast de ingang is een fietsenstalling. Aan de achterkant van het gebouw LOC+ bevindt zich een fietsenkelder.
Hiervandaan kunt u via de parkeergarage naar de uitgang Parkweg lopen (groene muur). Neem daar de trap of lift naar verdieping O.

Ingang in de parkeergarage, deur no. 3
Wachtruimte Zorg en Welzijn plein
Per 1-1-2019 verhuisd Voetier naar LOC+Zorg en Welzijn plein